Direktlänk till inlägg 13 februari 2009
I alla fall för den som tycker om mörk choklad, men väljer bort en och en annan bit för att undvika de omtalade blodsocker topp- och bottnarna.
Enligt Topphälsa (nummer 3, 2009) visar en ny undersökning från Karolinska Universitetssjukhuset att 85-procenting mörk choklad inte påverkar varken blodsockret eller insulinet. Man får helt enkelt i sig något som upplevs som sött, men ändå inte påverkar blodsockret. Det låter väl bra? I alla fall om man gillar att ursäkta sitt godisätande.
Nu har jag fixat och trixat med det här bloggbytet länge nog. Bloggnamnet blev inte hälsorelaterat, eftersom jag helt enkelt inte kunde hitta något som kändes riktigt rätt. Numera hittar ni mig på http://vixies.blogg.se ...
Tanken var att jag skulle titta på Lets dance igår kväll, men istället fastnade jag i att försöka förstå hur man gör en snygg bloggdesign. Det är inte helt lätt att veta vad som är vad, egentligen så det blev en hel del "prova sig fram". För tillf...
Alla dieter är lika bra, eller lika dåliga beroende på hur man vill se på det. Så skriver Aftonbladet i en artikel som publicerade igår. En amerikansk studie där 800 överviktiga eller feta personer fått äta enligt fyra olika dieter bekräftar att det ...
Ni kanske minns att efter nyår bestämde mig för att inte äta något godis under åtta veckor (förmodligen minns ni det, eftersom jag tjatat om det nästan dagligen). Nu har hur som helst veckorna passerat och jag har - som jag skulle vilja beskriva det ...
Äntligen fredag, som man brukar säga. Eftersom jag varit hemma hela veckan och skrivit C-uppsats känns det egentligen inte som så stor skillnad att det är helg, eftersom jag vet att jag kommer pyssla och plocka med skolarbetet ändå. Det börjar dessut...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|